Tek Ders Sınavı hk.

Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin:

19. Maddesi 3). fıkrası:

Mezuniyetleri için, staj hariç tüm derslerden devam ve uygulama şartlarını yerine getirerek FF notu aldığı tek dersten veya tüm derslerden geçer not aldığı halde mezun olmak için gereken 2,00 AGNO’yu sağlayamayan öğrencilere, bu sınav sonucunda alacağı notun katkısıyla AGNO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, seçecekleri bir dersten akademik takvimde belirlenen tarihlerde tek ders sınav hakkı verilir. Tek ders sınavında başarılı olmak için en az DD harf notu almış olmak gerekir. Bu harf notunun belirlenmesinde ara sınav notu dikkate alınmaz.

Tek ders sınav başvuruları 12-13 Eylül 2022 tarihlerinde yapılacaktır.

Tek ders sınavları 15 Eylül 2022 tarihinde yüze yüze yapılacaktır.

Tek ders sınavına başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin 12-13 Eylül 2022 tarihleri saat 17:00’ye kadar imzalı dilekçelerini ilgili Bölüm Başkanlığına ulaştırması gerekmektedir.

Yorumlar kapatıldı.

WordPress gururla sunar | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Yukarı ↑