YAZ OKULU SÜREÇ

Balıkesir Üniversitesinden Yaz Okulunda Ders alacak öğrenciler için;

• Balıkesir Üniversitesinde öğrenim gören öğrenci OBS öğrenci sistemi üzerinden yaz okulu ders kaydını yapacaktır, ders kaydı her öğrencinin kendi danışmanı tarafından onaylanacaktır. (Yaz öğretiminde öğrenci en fazla (diğer üniversitelerden alınan dersler de dahil olmak üzere) 12 Kredi değerindeki derslere kayıt yaptırabilir.)
  • 29-30 Haziran da yapılan yaz okulu ders kayıtlarına obs sisteminde 4-5 Temmuz 2022 de onay verilecektir.
  • Yaz öğretiminde öğrenci en fazla (diğer üniversitelerden alınan dersler dahil olmak üzere)12 kredi değerindeki derslere kayıt yaptırabilir.
  • Yaz öğretimi programlarında yer alan derslerin açılabilmesi için kayıt yaptıran öğrenci sayısı 15’ten az olamaz ve öğrenci sayısı 50’yi aşmadıkça o ders için yeni grup açılamaz.
  • 6 Temmuz da kesinleşen derslerin ilanı ÇEVRE mühendisliği web sayfasında yapılacaktır.
  • 07 – 08 Temmuz 2022 Açılmayan Dersler Yerine Kesinleşen Derslere Kayıt (Danışman Yetkisinde)
  • 18 Temmuz – 19 Ağustos 2022 Yaz Okulu (5 Hafta)
  • 22 -26 Ağustos 2022 Yaz Okulu Sınavları
  • 01 Eylül 2022 Harf notlarının ilanı