Tek Ders Sınavı-Güncelleme

Tek Ders Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine

Tek Ders Sınavı, pandemi sürecinin devam etmesi ve öğrenci hareketliliğinin en aza indirilmesi amacıyla Uzaktan Eğitim İçerik Yönetim Sistemi kullanılarak ödevlendirme şeklinde yapılacaktır. Tek Ders Sınavına girecek öğrencilerimizin ekte verilen başvuru dilekçelerini imzalı bir şekilde 3 Eylül 2020 saat:16.00 a kadar akademik danışmanına ve aynı zamanda Araş. Gör. Elif Çalgan’ a (eliftekin@balikesir.edu.tr) mail yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

04 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan tek ders sınavı hakkında tekrar duyuru yapılacaktır.

Not: Öğrenci bilgilerinin UZEM’ e eksiksiz bir şekilde girilebilmesi açısından teslim tarihinde değişiklik yapılmıştır. Sorun yaşanmaması için tarihe dikkat ediniz. Duyuruları takipte kalınız.