Staj Defterleri Teslimi Hakkında

Mezun durumunda olmayıp staj yapan öğrencilerimizin defter teslimleri için izlemeleri gereken aşamalar;

-Defterlerin kurallara uygun bir şekilde hazırlanması

-Staj yaptıkları kuruma defteri kontrol ettirip mühür ve imza gereken tüm kısımlarda mühür ve imza kısmının tam olduğundan emin olunması

-Kurumun öğrenciyi değerlendirdiği (öğrencinin fotoğrafının mutlaka olması gerekiyor) sicil fişinin kurumundan teslim alınması

– Bu aşamadan sonra öğrencilerimizin sicil fişi(kapalı zarfta teslim alındıysa zarf açılacak) ve staj defterini tarayarak(tarayıcı veya telefon uygulaması olabilir) tek dosya halinde pdf formatında, dosya ismi (Öğrenci No-Ad-Soyad- Staj Türü- Gün sayısı) olacak şekilde ayla@balikesir.edu.tr adresine 26 Ekim 2020 -1 Kasım 2020 tarihleri arasında mail atmaları gerekmektedir.

Önemli Notlar: -Defterlerde tüm imzaların ve gerekli tüm kısımların tamamlanmış olduğundan emin olunuz.- Teslim formatına ve tarihlerine dikkat ediniz. Öncesinde veya sonrasında defter teslimleri kabul edilmeyecektir.

– Yüzyüze eğitime geçildiğinde staj defterleri ve sicil fişleri öğrencilerden teslim alınacaktır. Defterlerinizin korunmasından sizler sorumlusunuz. Bu aşamada, defterlerinizi ve sicil fişlerinizi posta yoluyla göndermeyiniz, defterler sadece yukarıda yazılan şekilde teslim alınacaktır.

Güncellemeler için Bölümümüz ve Mühendislik Fakültesi duyurularını takip ediniz Staj Komisyon Başkanı: Öğr. Gör. Dr. Ayla GÜNGÖR