MEZUNİYET İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

MEZUN DURUMUNDA OLAN ÖĞRENCİLER ( DERSLERİNİ VE STAJLARINI TAMAMLAMIŞ DURUMDA OLANLAR) DANIŞMANLARINA YADA DİREK yelizsuzen@balikesir.edu.tr ADRESİNE MEZUN DURUMUNDA OLDUĞUNU VE ÖĞRENCİ NUMARASINI İLETEN BİR MAİL ATARAK MEZUNİYET İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER. ŞAHSEN OKULA GELMELERİNE GEREK YOKTUR.

MEZUNİYET İŞLEMLERİ ŞU SIRA İLE GERÇEKLEŞİR;

1-HER SALI, GELEN MAİLLERİN TOPLANARAK ÖĞRENCİ TRANSKRİPTİNİN KONTROL EDİLMESİ/DÜZENLENMESİ ( FARKLI KODDA OLAN DERSLERİN İNTİBAKI-KREDİ/AKTS KONTROLÜ)

2-BÖLÜMDEN DEKANLIK KURULUNA MEZUN ÖĞRENCİ LİSTESİNİN GÖNDERİLMESİ

3- DEKANLIK KURULUNUN TOPLANMASI VE FAKÜLTEDE MEZUN DURUMUNDA OLAN ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYETİNİN KABULÜ

4- MEZUNİYET İŞLEMLERİNİN ÖĞRENCİ İŞLERİ TARAFINDAN YAPILMASI

5-DİPLOMA BASILMASI VE E-DEVLETE MEZUNİYET DURUMUNUN GÜNCELLENMESİ

!!! ÖNEMLİ NOT 1 VE 2 ‘NCİ MADDE DIŞINDAKİLER BÖLÜMÜN KONTROLÜ DIŞINDADIR, DEKANLIK KURULU NE ZAMAN TOPLANIR, MEZUNİYET NE ZAMAN SONUÇLANIR BUNLARA BÖLÜM KARAR VEREMEZ.

!!! ÖĞRENCİNİN SALI GÜNLERİNDEN SONRA ATTIĞI MAİL DURUMUNDA MEZUNİYET İŞLEMLERİ BİR SONRAKİ HAFTA YAPILACAK KURUL TOPLANTISINA KALIR.

!!! GENELDE HER HAFTA KURUL TOPLANIR, TOPLANMASA BİLE BÖLÜMDEN HER HAFTA MEZUNİYET LİSTESİ DÜZENLİ OLARAK DEKANLIĞA İLETİLİR.