Ekleme-Çıkarma Dönemi hakkında

-Öğrencinin kayıt olduğu derslerden açılmayan ders varsa, öğrenci, bu ders için ödediği ücretin iadesini isteyebileceği gibi açılması kesinleşen derslerden birine takvimde belirtilen tarihlerde yeniden kayıt yaptırabilir.(Danışmana acilen ulaşılmalıdır) kayıt yapılan ama açılmayan ders ile yeniden kayıt yaptığı dersin kredi sayısı aynı ise ücret bakımından bir işlem yapılması gerekmez. Yeni kayıt yapılan dersin kredisi açılmayan dersin kredisinden fazla ise ilk kayıttaki yol izlenerek sistemde belirlenen ek ücret ödenir. Yeni kayıt yapılan dersin kredisi açılmayan dersin kredisinden az ise fazla ücret öğrenciye iade edilir.

-Bunun dışında öğrenci seçtiği ve açılan bir dersten diğerine geçiş yapamaz.

-Öğrenci, bütünleme döneminde geçmiş olmak koşuluyla açılan dersten kaydını sildirmek istiyorsa durumunu “Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı’na” başlıklı bir dilekçe ile anlatarak (ıslak imzalı) eliftekin@balikesir.edu.tr adresine mail atmalılar (taranmış veya fotoğraf). Dilekçeler değerlendirmeye alınarak ilerleyen günlerde sonuç bilgilendirmesi yapılacaktır. Dilekçe gönderimlerinizi 09.08.2021 saat 16:00 a kadar yapmanız gerekmektedir.