1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE! “ORYANTASYON SUNUMU “

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında üniversitemizde eğitime başlayacak bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrenciler için, Arş. Gör. Yeliz SÜZEN tarafından akademik takvim, ders planları, öğrenci bilgi sistemi kullanımı, öğrenci kimlik belgeleri, uzaktan eğitim süreci, uzaktan eğitim programının kullanımı, derslerin işleyişi, sınavlar, eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliği, öğrenci disiplin yönetmeliği, öğrenci temsilciliği ve öğrenci toplulukları, kütüphane, yemekhane, spor alanları gibi sosyal ve kültürel donatıların tanıtılması amacıyla 12 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 16:30’da video konferans yöntemi ile “oryantasyon eğitimi” yapılacaktır.

Konferans linki öğrencilerimizin üniversite sistemine kayıtlı mail adreslerine gönderilecektir.

Öğrencilerimizin eğitime katılabilmeleri için üniversitemiz web sayfasından yardım alarak hesap açmaları gerekmektedir.

Teams hesabı oluşturmak için Web Sayfası: https://uzem.balikesir.edu.tr/ogrenciler-icin-yaz-okulu/

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin katılım göstermesi önemle rica olunur.